Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
8 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
390.7 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
2284.5 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cold Cravings
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lace Cookies with Nutella
50 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Lemon Shortbread Cookies
1 godz. 45 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Whipped Feta
35 min
Melon Granita
4 godz.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 godz. 40 min
Quick cheese soufflés
45 min
Hokkaido Cupcakes
45 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min