
Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
8 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
546 kcal /
2284.5 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
41.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Sód
390.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cold Cravings
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy