Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
8 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
390.7 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
2284.5 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cold Cravings
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Nanaimo Bars
3 godz. 5 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 godz.
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 godz.
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 min