Potatoes with Bacon and Hash
TM6

Potatoes with Bacon and Hash

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 225 g bacon, cured, smoked, sliced, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
  • 600 g water
  • 570 g potatoes, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 3 garlic cloves, halved
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 200 g onions, cut in wedges
  • ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp black pepper, freshly ground
  • 4 eggs, large
  • green onions, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2084.9 kJ / 498.3 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
31.6 g
Tłuszcz
32.7 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Błonnik
4.1 g
Sód
779.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy