Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
- 600 g water
- 570 g potatoes, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves, halved
- 15 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 4 eggs, large
- green onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.9 kJ / 498.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 779.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Spanish Rice
35min
Lemon Rice
15min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Shoofly Cake
1 godz. 45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Tomato and Feta Pasta
50min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min