Urządzenia i Akcesoria
Bohnenpüree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g)1 Dose
-
4 Stängel Majoran, abgezupftBohnenkraut4 Stängel
-
Blattpetersilie abgezupft4 Stängel
-
Olivenöl80 g
-
Zitronensaft10 - 15 g
-
Salz½ TL
-
Kreuzkümmel, gemahlen2 Prisen
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote-Linsen-Aufstrich
35 Min
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 Std. 30 Min
Kichererbsencreme
9 Std. 45 Min
Gurken-Kokos-Relish
50 Min
Weiße-Bohnen-Dip
20 Min
Hummus aus dicken Bohnen
1 Std. 15 Min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Linsenpastete
6 Std. 20 Min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 Std.
Möhren-Hummus
50 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min