Urządzenia i Akcesoria
Millet flour bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Keto bread rolls
1 godz. 15 min
Spirulina Smoothie
5 min
Nut Milk
10 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Peanut Milk
5 min
Roselle Jelly
35 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Warming amaranth porridge
50 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.