Millet flour bread

Millet flour bread

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices

Składniki

  • millet grains
    100 g
  • buckwheat grains
    100 g
  • water
    330 g
  • fresh yeast
    25 g
  • sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour
    250 g
  • salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • sesame seeds
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...