Millet flour bread
TM5 TM6

Millet flour bread

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g millet grains
  • 100 g buckwheat grains
  • 330 g water
  • 25 g fresh yeast
  • 1 tsp sugar
  • 250 g gluten-free bread flour
  • 2 tsp salt
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1247 kJ / 298 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
56.5 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy