Farfalle risottate asparagi e pomodorini

Farfalle risottate asparagi e pomodorini

4.1 122 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di asparagi a rondelle
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12 g
Kalorie 1598 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 67.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...