
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di cipolla a pezzi30 g
-
di pomodori ciliegino a metà200 g
-
di asparagi a rondelle200 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo farfalle350 g
-
di basilico fresco le foglie lavate1 mazzetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
382 kcal /
1598 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
67.8 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta risottata
10 Przepisów
Włochy
Włochy