Farfalle risottate asparagi e pomodorini

Farfalle risottate asparagi e pomodorini

4.2 107 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di asparagi a rondelle
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo farfalle
    350 g
  • di basilico fresco le foglie lavate
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 382 kcal / 1598 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 67.8 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...