Salmone al cartoccio

Salmone al cartoccio

4.5 163 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
  • 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
  • 150 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 rametto di origano fresco
    2 pizzichi di origano secco
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 500 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28.3 g
Kalorie 1389 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...