Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 120 g di cipolla bianca a fette (4-5 mm)
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
-
1
rametto di origano fresco
lub 2 pizzichi di origano secco - 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 分钟
Orata al sale
40 分钟
Filetto di orata con peperoni
25 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 分钟
Branzino al cartoccio
1小时 10 分钟
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 分钟
Pesce spada all'arancia
40 分钟
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 分钟
Salmone con crudo di pomodori
35 分钟
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 分钟
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 分钟