Urządzenia i Akcesoria
Crème Brûlée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Vollrohrzucker60 g
-
Schlagobers250 g
-
Milch100 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Eidotter4
-
Salz1 Prise
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Wasser750 g
-
frische Himbeeren zum Dekorieren50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1836 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Most Wanted!
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Frozen Yoghurt
8h 35min
Zitronensorbet
6h 40min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Panna Cotta
3h 40min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Kürbiskernparfait
5h 45min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min