Urządzenia i Akcesoria
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Pecannüsse100 g
-
Ahornsirup150 g
-
Wasser6 EL
-
Muscovado-Zucker hell50 g
-
Orangensaft2 EL
-
Eigelb4
-
Salz1 Prise
-
Wasser, eiskalt zum Abkühlen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt330 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
2816 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Haselnuss-Parfait
6 godz. 30 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Marquise au chocolat
8 godz. 30 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Erdbeer-Pistazien-Tarte
4 godz.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min