Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Spargelquiche
1h 10min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Zimtschnecken
2h 30min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Hummus-Platte Greek Style
25min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min