Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine salt
- 250 g basmati rice
- 200 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into quarters, seeds removed
- 30 g olive oil
- 800 g chopped tomatoes, canned
- 2 tsp paprika
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 700 g pork tenderloin, cut into strips (1 x 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50min
Lamb stew
Brak ocen
Beef burgers with cheese filling
40min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Chicken with red peppers
1h 5min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min