Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine salt
- 250 g basmati rice
- 200 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into quarters, seeds removed
- 30 g olive oil
- 800 g chopped tomatoes, canned
- 2 tsp paprika
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 700 g pork tenderloin, cut into strips (1 x 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2420 kJ / 579 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 63.6 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomato rice
30min
Saffron Chicken Penne
30min
Chilli con carne
40min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Greek Style Pork Stew
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Lamb stew
Brak ocen
Chicken with egg and almond sauce
45min
Arabian chicken with couscous
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min