Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and hazelnut cheese muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
medium-hard cheese (e.g. cheddar, gruyère etc.), cut into pieces (1,5 cm)60 g
-
carrots cut into pieces (2.5 cm)100 g
-
hazelnuts, skin on70 g
-
milk180 g
-
eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas thawed250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
1039 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chamomile Tea Latte
10 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Pumpkin soup
35 min
Creamy pea soup
40 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min