Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 80 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 30 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 25 g di granella di nocciole + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6422 kJ / 1535 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 121.3 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifreddo mandorlato
8sa 20 dk
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Millefoglie al cioccolato e croccante di frutta secca
3 godz. 50 min
Tortine al limone (TM6)
2óra
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 godz. 30 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Millefoglie alle arance
4h
Cioccolatini ripieni
4h
Tartufini rum e cannella (TM6)
45 min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min