Urządzenia i Akcesoria
Tomato Kasoundi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1000 g
Składniki
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
fresh red chillies deseeded3
-
malt vinegar100 g
-
grapeseed oil50 g
-
black mustard seeds20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
passata720 g
-
fine sea salt10 g
-
brown sugar100 g
-
lime finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
4211 mg
Białko
23 g
Kalorie
5675.6 kJ /
1356.5 kcal
Tłuszcz
60.6 g
Błonnik
22.7 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
201.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato passata
1 godz. 40 min
Curry Powder Mix
15 min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 godz.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Spiced tomato chutney
30 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Thai Green Curry Paste
15 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Mango chutney
1 godz. 20 min