Urządzenia i Akcesoria
Dukkah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
115 g
Składniki
-
hazelnuts50 g
-
sunflower seeds30 g
-
cumin seeds10 g
-
coriander seeds4 tsp
-
sesame seeds2 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried fennel seeds½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
204.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
217.4 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Date and oat milk
20 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min