
Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw i ryby
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
cukinii pokrojonej na kawałki280 g
-
różyczek kalafiora pokrojonych na kawałki200 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki160 g
-
wody450 g
-
fileta z morszczuka świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki120 g
-
oliwy z oliwek20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
133 kcal /
556 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska