Purée z warzyw i ryby
TM6 TM5

Purée z warzyw i ryby

4.2 (30 ocen)

Składniki

  • 280 g cukinii, pokrojonej na kawałki
  • 200 g różyczek kalafiora, pokrojonych na kawałki
  • 160 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 450 g wody
  • 120 g fileta z morszczuka, świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
    lub 120 g fileta z morszczuka, mrożonego, uprzednio rozmrożonego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
556 kJ / 133 kcal
Białko
8.7 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
6.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy