Purée z warzyw i ryby

Purée z warzyw i ryby

4.2 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje

Składniki

  • 280 g cukinii pokrojonej na kawałki
  • 200 g różyczek kalafiora pokrojonych na kawałki
  • 160 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 450 g wody
  • 120 g fileta z morszczuka świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
    120 g fileta z morszczuka, mrożonego, uprzednio rozmrożonego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 133 kcal / 556 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...