
Urządzenia i Akcesoria
Purée z warzyw i ryby
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
280 g cukinii pokrojonej na kawałki
-
200 g różyczek kalafiora pokrojonych na kawałki
-
160 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
450 g wody
-
120 g fileta z morszczuka świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 g oliwy z oliwek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
133 kcal /
556 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAŁE DZIECI
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 Std.
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 Min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 Std. 35 Min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 Min
Przecier ze szpinakiem, bananami i borówkami
20 Min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 Min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 Min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 Min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 Min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35 Min
Purée z mięsa i szpinaku
40 Min
Purée z warzyw i mięsa
50 Min