Torta raw di mele e frutti di bosco

Torta raw di mele e frutti di bosco

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 porzioni

Składniki

Agar agar - ammollo
  • 450 g di acqua calda
  • 3 g di agar agar
Base
  • 200 g di mandorle non pelate
  • 300 g di uvetta
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 1000 g di mele in quarti, con la buccia e senza torsolo
  • 10 g di radice fresca di zenzero pelata e a fettine
  • 6 cucchiai di psillio in polvere
  • 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
  • 300 g di frutti di bosco misti freschi
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 2 cucchiai di sciroppo di agave
    2 - 3 cucchiai di miele

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.2 g
Kalorie 991 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 9.98 g
Błonnik 11.56 g
Węglowodany 33.89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...