Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Agar agar - ammollo
- 450 g di acqua calda
- 3 g di agar agar
Base
- 200 g di mandorle non pelate
- 300 g di uvetta
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 6 cucchiai di psillio in polvere
- 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
- 300 g di frutti di bosco misti freschi
- ½ limone, il succo spremuto fresco
-
2
cucchiai di sciroppo di agave
lub 2 - 3 cucchiai di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 33.89 g
- Tłuszcz
- 9.98 g
- Błonnik
- 11.56 g
Alternatywne przepisy
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20min
Torta banane e cioccolato
4h 20min
Burger vegan
5h
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1h 5min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8 Std. 55 Min
Pane di soia con i semi (vegan)
5h
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min