Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and Camembert stuffed chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cranberry pesto stuffing
-
garlic clove1
-
shallot (approx. 1/2 shallot)60 g
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fine salt1 pinch
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
Camembert cheese cut into pieces150 g
Chicken, potatoes and mustard sauce
-
garlic clove1
-
shallot (approx 1/2 shallot)60 g
-
fresh chives cut into pieces10
-
butter20 g
-
water500 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 - 2 tsp
-
potatoes medium-sized, well-washed and cut into pieces (3-4cm)6
-
chicken breast fillets, skinless (3 fillets, approx. 300 g each)900 g
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 tbsp
-
hot mustard3 tsp
-
2 tsp fresh horseradish, gratedjarred horseradish2 tsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
fine salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54.5 g
Kalorie
2028 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Garlic prawns
25 min