Urządzenia i Akcesoria
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
18.14 g
Błonnik
2.52 g
Węglowodany
6.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Tofu stew
30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Vegetable-topped bread
40 min
Lamb stew
Brak ocen
Natillas
1 godz.
Polenta
1 godz.
Trout with hollandaise sauce
50 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min