Wersje kompatybilne
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1750 g water
- 360 g plum tomatoes (6 tomatoes)
- 500 g aubergines (1-2 pieces)
- 250 g mozzarella (2 balls)
- 6 slices smoked salmon (120-130 g)
- 1 plain yoghurt
- 1 tsp mustard
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves, for decoration
- 30 g slivered almonds, toasted, for decoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Białko
- 17.09 g
- Węglowodany
- 6.36 g
- Tłuszcz
- 18.14 g
- Błonnik
- 2.52 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Black tahini banana bread
1h 20 min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 godz.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Steak tartare
30 min
Salmon tartare
10 min
Yoghurt cake
1h 40 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Crema catalana
40 Min