Urządzenia i Akcesoria
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
plum tomatoes (6 tomatoes)360 g
-
aubergines (1-2 pieces)500 g
-
mozzarella (2 balls)250 g
-
smoked salmon (120-130 g)6 slices
-
plain yoghurt1
-
mustard1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh basil leaves for decoration6
-
slivered almonds toasted, for decoration30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
18.14 g
Błonnik
2.52 g
Węglowodany
6.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Rustic bread
2 godz.
Cheese mousse
10 min
Squid à la provençale
55 min
Courgette omelette
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Ratatouille
40 min
Tuna mousse
10 min