Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
TM5 TM6

Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 1200 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g green asparagus
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon sabayon sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1685 kJ / 403 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy