Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Asparagus cream soup
30 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Lemon cake
2 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Steamed rice
25 min
Paella with kidney beans
55 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Artichokes Romana
50 min
Ratatouille
40 min