Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Sicilian Prawn Salad
40 min
Asparagus cream soup
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Paella with kidney beans
55 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min