Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
spring onions sliced (3 mm)20 g
-
dried chilli flakes2 pinches
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar15 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
orange juice freshly squeezed30 g
-
lime juice freshly squeezed30 g
-
soy sauce20 g
-
honey10 g
-
olive oil50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken wings (approx. 6 chicken wings)500 g
Sous-vide Chicken Wings with Potatoes
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
potatoes skin on, cut in round slices (2-3 cm thick)500 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
brown sugar to taste1 - 2 Tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1347 mg
Białko
26 g
Kalorie
2347 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Steamed Beef with Ground Rice
1 godz.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min