Urządzenia i Akcesoria
Spinach Fatayers
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
8 pieces
Składniki
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11 g
Kalorie
1333 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min