Urządzenia i Akcesoria
Steamed potato frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled and sliced400 g
-
water1500 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
fresh parsley2 - 3 sprigs
-
cooked ham in slices, cut into pieces100 g
-
eggs6
-
breadcrumbs70 g
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Baked spinach and eggs
40 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Cheese mousse
10 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min