Risotto de remolacha y queso de cabra

Risotto de remolacha y queso de cabra

4.3 73 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • de caldo de verduras
    700 g
  • de remolacha fresca (pelada y en dados de aprox. 3 cm)
    300 g
  • diente de ajo
    1
  • de cebolla en cuartos
    140 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de vino blanco
    130 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    ¼ de cucharadita
  • de mantequilla
    15 g
  • de queso de cabra en rulo (en dados de aprox. 1 cm)
    150 g
  • de tomillo fresco
    4 ramitas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 470 kcal / 1964 kJ
Białko 11.32 g
Tłuszcz 15.39 g
Węglowodany 70.48 g
Błonnik 4.11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...