Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de caldo de verduras
- 300 g de remolacha fresca (pelada y en dados de aprox. 3 cm)
- 1 diente de ajo
- 140 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de vino blanco
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
- 15 g de mantequilla
- 150 g de queso de cabra en rulo (en dados de aprox. 1 cm)
- 4 ramitas de tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1964 kJ / 470 kcal
- Białko
- 11.32 g
- Węglowodany
- 70.48 g
- Tłuszcz
- 15.39 g
- Błonnik
- 4.11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1h 20 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Hummus
5 Min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min
Risotto de queso azul y espinacas
20 min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1h 20 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Hummus de remolacha
10 min
Pesto de rúcula y avellanas
5 Min
Arroz con calabaza
40 Min