Risotto de remolacha y queso de cabra

Risotto de remolacha y queso de cabra

4.3 80 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 700 g de caldo de verduras
  • 300 g de remolacha fresca (pelada y en dados de aprox. 3 cm)
  • 1 diente de ajo
  • 140 g de cebolla en cuartos
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 130 g de vino blanco
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
  • 15 g de mantequilla
  • 150 g de queso de cabra en rulo (en dados de aprox. 1 cm)
  • 4 ramitas de tomillo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11.32 g
Kalorie 1964 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 15.39 g
Błonnik 4.11 g
Węglowodany 70.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...