Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
TM31 TM5 TM6

Eichblattsalat mit Birnen und Forelle

4.8 (27 ocen)

Składniki

  • 50 g Bergkäse, in Stücken
  • ½ Bund Dill, abgezupft
  • 200 g Joghurt, 3,5% Fett
  • 20 g Sonnenblumenöl
  • 5 g Zitronensaft
  • 1 Prise Zucker
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 Eichblattsalat, grün
  • 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
  • 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
884 kJ / 211 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy