Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 30 g Dijon-Senf
- 30 g Senf, mittelscharf
- 6 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde (100 g), gewürfelt
- 3 Eier
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
-
2
Ochsenkoteletts, aus der hohen Rippe (à 750 g)
lub 2 Stücke Fleisch, Steakfleisch (à 500 g) - Öl zum Braten
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Stängel Majoran
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3236 kJ / 773 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Sauce Hollandaise
15min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Vitello Tonnato
48j
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Kalbstafelspitz
50min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Schweinefilet alla Toscana
50min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min