Urządzenia i Akcesoria
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten140 g
-
Milch280 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker55 g
-
Mehl750 g
-
Salz2 TL
-
Eier Größe L4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
6 g
Kalorie
918 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Koriander-Mayonnaise
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Sauce Béarnaise
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Putello Tonnato
4h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Salsa Verde
10min
Vitello Tonnato
48h
Thunfisch-Tapenade
5min
Tapenade
5min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h