Urządzenia i Akcesoria
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten140 g
-
Milch280 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker55 g
-
Mehl750 g
-
Salz2 TL
-
Eier Größe L4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
6 g
Kalorie
918 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Rouille
25 min
Geflügelleber Crème brûleé
13 godz.
Vitello Tonnato
48 godz.
Tapenade
5 min
Salsa Verde
10 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Canelés
14 godz.
Bouillabaisse
1 godz.
Schalottenconfit mit Portwein
1 godz. 10 min
Shortbread-Finger
1 godz. 40 min
Zabaglione
15 min