Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Feigen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Gelierzucker 1:120 g
-
schwarzer Johannisbeerlikör100 g
-
Orangensaft frisch gepresst100 g
-
Feigen in Stücken (2 cm)500 g
-
rote Chilischote, frisch in feinen Ringen½
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre50 g
-
Balsamico, dunkel80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
994 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mango-Chutney
1 godz.
Birnen-Chutney
50 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Feigen-Chutney
40 min
Quittenchutney
55 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Erdbeer-Mango-Chutney
2 godz. 30 min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min