Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Feigen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Gelierzucker 1:120 g
-
schwarzer Johannisbeerlikör100 g
-
Orangensaft frisch gepresst100 g
-
Feigen in Stücken (2 cm)500 g
-
rote Chilischote, frisch in feinen Ringen½
-
Schwarze Johannisbeer-Konfitüre50 g
-
Balsamico, dunkel80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
994 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 Min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Trauben-Chutney
25 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Asiatische Pflaumensauce
25 Min
Feigen-Chutney
40 Min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 Min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Birnen-Chutney
50 Min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 Std. 45 Min