Parfait glacé aux raisins et aux noix

Parfait glacé aux raisins et aux noix

2.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
10 parts

Składniki

Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
  • de cerneaux de noix
    125 g
  • de raisins noirs et quelques grains pour la finition
    400 g
  • d'agar-agar
    ½ c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    400 g
  • de jus de raisin
    150 g
  • de sucre en poudre
    125 g
  • œufs
    6
La sauce au raisin (le jour même)
  • de jus de raisin
    150 g
  • de caramel au beurre salé
    150 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 4.2 kcal / 1769.6 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 38.6 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 178.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...