Gofry a'la frittata

Gofry a'la frittata

3.9 111 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 sztuk

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na kawałki
    30 g
  • sera mozzarella pokrojonego na kawałki
    125 g
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego na kawałki
    100 g
  • ziemniaków pokrojonych na kawałki
    300 g
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    150 g
  • oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia
    40 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    50 g
  • jajek
    7
  • soli
    1 płaska łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 98 kcal / 413 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...