
Urządzenia i Akcesoria
Gofry a'la frittata
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 sztuk
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki30 g
-
sera mozzarella pokrojonego na kawałki125 g
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego na kawałki100 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki300 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki150 g
-
oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia40 g
-
liści szpinaku baby, świeżych50 g
-
jajek7
-
soli1 płaska łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
98 kcal /
413 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE GOFRY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gofry ziemniaczane z dodatkiem szparagów i jajka w koszulce
4 godz. 5 min
Gofry jaglane z pastą z suszonych pomidorów i rukolą
50 min
Gofry bananowe z kremem czekoladowo-orzechowym
1 godz. 20 min
Gofry owsiane
45 min
Pamoczka grodzieńska
5 min
Naleśniki w paski
1 godz. 15 min
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1 godz. 10 min
Gofry wegańskie z kokosową śmietanką
55 min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1 godz.
Gofry kukurydziane z salsą z awokado
1 godz.
Placki z serkiem
45 min