Gofry a'la frittata
TM5 TM6

Gofry a'la frittata

3.9 (92 oceny)

Składniki

  • 30 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
  • 125 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
  • 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na kawałki
  • 300 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 150 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 40 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
  • 50 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 7 jajek
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
413 kJ / 98 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy