
Urządzenia i Akcesoria
Apricot apple pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
194.3 kcal /
815.8 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
34.4 mg