Urządzenia i Akcesoria
Apricot apple pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34.4 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
815.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon cake
2 godz.
Apple tart
1 godz.
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free scones
30 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Basic bread
1 godz. 35 min