Raspberry and Coconut Cake
TM6 TM5

Raspberry and Coconut Cake

3.4 (10 ocen)

Składniki

Coconut Sponge

  • 100 g coconut oil
  • 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
  • 180 g caster sugar
  • 300 g self-raising flour
  • 40 g desiccated coconut
  • 1 tsp baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 4 large eggs

Coconut Buttercream Icing

  • 100 g unsalted butter, soft
  • 100 g coconut cream
  • 400 g icing sugar

Assembly and Garnish

  • 250 g raspberry jam
  • 150 g fresh raspberries, for garnish
  • 2 Tbsp flaked coconut, lightly toasted, for garnishing
    lub 2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2588 kJ / 619 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
83.4 g
Tłuszcz
29.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy