Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Gingerbread Biscuits
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 pieces
Składniki
Gingerbread Biscuits
-
blanched almonds100 g
-
stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup100 g
-
unsalted butter diced90 g
-
light brown sugar110 g
-
large egg1
-
gluten free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
Royal Icing
-
granulated sugar125 g
-
egg white from medium egg (see tip)1
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
39 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread People
1h 30min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2h 15min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Banana Bread
1h 50min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Blueberry Muffins
45min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1h 30min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min