Gluten-free Gingerbread Biscuits
TM6 TM5

Gluten-free Gingerbread Biscuits

4.3 (9 ocen)

Składniki

Gingerbread Biscuits

  • 100 g blanched almonds
  • 100 g stem ginger in syrup, drained, reserving 30 g syrup
  • 90 g unsalted butter, diced
  • 110 g light brown sugar
  • 1 large egg
  • 350 g gluten free plain white flour, plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt
  • ½ tsp xanthan gum
  • ½ tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground cloves

Royal Icing

  • 125 g granulated sugar
  • 1 egg white, from medium egg (see tip)
  • 1 tsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
410 kJ / 98 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy