Gluten-free Raspberry Cream Roulade
TM6 TM5

Gluten-free Raspberry Cream Roulade

4.9 (10 ocen)

Składniki

Royal Icing Snowflakes

  • 1 egg white, from large egg (see tip)
  • 200 g icing sugar
  • ¼ tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 Tbsp desiccated coconut, for sprinkling

Sponge Cake

  • 4 large eggs
  • 110 g caster sugar, plus 2-3 Tbsp for sprinkling
  • 120 g gluten free plain white flour

Mascarpone Cream

  • 500 g double cream
  • 100 g mascarpone
  • 2 Tbsp icing sugar

Assembly and Decoration

  • 200 g raspberry jam
  • 150 g fresh raspberries
  • 100 g white chocolate shavings
  • 20 g desiccated coconut

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2501 kJ / 600 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy