Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)

Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
375 g

Składniki

  • 400 g de agua
  • 15 g de cebolla
  • 10 g de bulbo de hinojo
  • 150 g de espinas de pescado (merluza, lenguado, pescadilla, gallo, etc.) en trozos
  • 300 g de filetes de pescado blanco (merluza, lenguado, pescadilla, gallo, etc.) sin piel ni espinas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 375 g

Sód 1077.8 mg
Białko 109.2 g
Kalorie 2504 kJ / 598 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...