![Pan de trigo sarraceno, chía y semillas Pan de trigo sarraceno, chía y semillas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ecb319bfdfcc13cdc25ecf4adfb5f6e/Derivates/8889fbd42d729c6121bd8d05559c815ad1202214.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), por ejemplo, semillas de girasol, pepitas de calabaza, semillas de lino
- 40 g de semillas de chía
- 400 g de agua
- 300 g de harina de trigo sarraceno
- 12 g de polvo para hornear
- 1 cdita sal
- 60 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 823.7 kJ / 196.9 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 333 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min
Pan alemán sin gluten
3h
Pan de plátano saludable
1 Std.
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30 min
Mijo al curry con pollo TM6
35 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan alto en proteínas
9h