Pan de trigo sarraceno, chía y semillas

Pan de trigo sarraceno, chía y semillas

3.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porción

Składniki

  • 40 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) por ejemplo, semillas de girasol, pepitas de calabaza, semillas de lino
  • 40 g de semillas de chía
  • 400 g de agua
  • 300 g de harina de trigo sarraceno
  • 12 g de polvo para hornear
  • 1 cdita sal
  • 60 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 333 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 823.7 kJ / 196.9 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...