Chile relleno de picadillo de tempeh

Chile relleno de picadillo de tempeh

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 piezas

Składniki

Caldillo
  • 55 g de cebolla
  • 700 g de jitomate cortado en cuartos
  • 45 g de chile chipotle adobado
  • 10 g de aceite de oliva
  • 2 cditas de sal gruesa
Picadillo
  • 700 g de tempeh
  • 600 g de agua
  • 25 g de aceite
  • 60 g de cebolla
  • 120 g de zanahoria pelada y cortada en cubos pequeños
  • 125 g de papa pelada y cortada en cubos pequeños
  • 3 cdas de salsa maggi
  • 2 cdas de salsa Inglesa
  • 1 cucharadita de sal gruesa
Chiles rellenos
  • 80 g de plátano macho maduro, pelado y cortado en cubos pequeños.
  • 8 chiles poblanos asados, sudados, pelados y sin semillas. Cortados para rellenar

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 306 kcal / 1285 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...