Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
lub 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 Min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Minestrone
45 min
Crema de espinaca
25 min
Albóndigas de tempeh
55 min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Mayonesa (vegana)
10 min
Sopa de cilantro
1h 20 min