Sopa de cebolla vegana

Sopa de cebolla vegana

4.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porciones

Składniki

  • 600 g de cebolla amarilla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1200 g de fondo de verduras ver receta en Básicas
    1200 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • 140 g de vino tinto
  • 2 cditas de sal fina
  • 2 hoja hojas de laurel, secas
  • 1 pizca de tomillo seco
  • 20 g de vino blanco
  • tomillo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 1 g
Kalorie 370 kJ / 88 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...