![Sopa de cebolla vegana Sopa de cebolla vegana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910F9F5E-A149-41D1-AF7E-6BC3FE45A597/Derivates/60EF3136-B736-4A71-8764-44C2CE114347.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
lub 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Sopa miso con verduras
30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Sopa de acelgas con quinoa
1h
Sopa de cebolla
1h 10 min.
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1h 35min
Kebbes vegetarianos de habas
1h 40 min
Berenjenas rellenas con aderezo de yogurt al azafrán
50 dk
Ratatouille
40 min
Sopa de cebada perla y hongos
50 dk
Crema vegana de acelgas
30 min