
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de cebolla vegana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porciones
Składniki
-
600 g de cebolla amarilla en cuartos
-
40 g de aceite de oliva
-
1200 g de fondo de verduras ver receta en Básicas
-
140 g de vino tinto
-
2 cditas de sal fina
-
2 hoja hojas de laurel, secas
-
1 pizca de tomillo seco
-
20 g de vino blanco
-
tomillo fresco
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
88 kcal /
370 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk