Risotto falso de cebada con pescado blanco

Risotto falso de cebada con pescado blanco

2.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porción

Składniki

  • 40 g de queso parmesano en trozo
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de cebolla
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar
  • 70 g de chistorra en trozos
  • 500 g de jitomate en cuartos
  • 600 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 500 g de ejotes sin puntas
  • 6 filetes de pescado blanco
  • 300 g de cebada perlada lavada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 38 g
Kalorie 1886 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...