![Risotto falso de cebada con pescado blanco Risotto falso de cebada con pescado blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8822DA7-00A7-4282-924D-6ACA81AD0F3E/Derivates/E8DAFE67-7B29-4DBF-B50C-6EA439E4D5A8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1886 kJ / 449 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45min
Pasta de avena sin gluten
1h
Croque madame sin lacteos
1 Std. 40 Min
Pollo teriyaki
30min
Arroz basmati a las hierbas con pollo
35 Min
Pollo almendrado con salsa de limón
35 Min
Ensalada mediterránea con pollo al limón
45min
Tortitas de calabaza y pavo
40p
Quinoa con ejotes
30min