Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
lub 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Caldo loco huasteco
1h
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Fideos chinos con curry y vegetales
45 min
Clafouitis de limón y semillas de amapola
35min
Parmigiana vegana de hinojo
Brak ocen
Pulpo con mayonesa de jengibre y cúrcuma TM6
5 godz. 40 min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Salsa de espárragos
25 min
Pesto de cilantro
5 Min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Enchiladas poblanas veganas
40 Min