Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
large egg1
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons150 g
-
crème fraîche280 g
-
large eggs3
-
fresh chives chopped2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1504 kJ /
359.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Hazlenut and Sunflower Spread
8 Std. 10 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min