Pumpkin Quiche
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Quiche

3.9 (37 ocen)

Składniki

Pastry

  • 250 g plain flour
  • 150 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
  • 1 large egg
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 100 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only
  • 500 g pumpkin flesh, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 150 g bacon lardons
  • 280 g crème fraîche
  • 3 large eggs
  • 2 Tbsp fresh chives, chopped
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1504 kJ / 359.5 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
26.2 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Błonnik
1.1 g
Sód
445.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy