Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Quiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Pastry
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
large egg1
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons150 g
-
crème fraîche280 g
-
large eggs3
-
fresh chives chopped2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1504 kJ /
359.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min