Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
209.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
327.2 kJ /
78.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Baked Rice with Grated Apples
50 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Lupin with broad bean salad
45 min
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min