
Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
209.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
327.2 kJ /
78.2 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz. 5 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min