
Wersje kompatybilne
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten-free Burger Buns
- 40 g almonds
-
1
tsp dried instant yeast
lub 10 g fresh yeast crumbled - 200 g gluten-free plain white flour
- 30 g olive oil
- 150 g sparkling mineral water
- 2 medium eggs 1 beaten
- ½ Tbsp sugar
- ½ Tbsp xanthan gum
- 1 tsp gluten-free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 tsp black sesame seeds to taste
Caramelised Onions
- 400 g red onions sliced (5 mm)
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt
- 15 g cider vinegar
Guacamole
- 60 g spring onions white part only, cut in pieces
- 100 g ripe tomatoes halved
- 1 - 2 sprigs fresh coriander to taste, leaves only
-
1
fresh jalapeño chilli halved, deseeded if desired
lub 1 tsp Tabasco® sauce green - 15 g lime juice
- 400 - 450 g ripe avocados cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
Gluten-free Onion Rings
- 400 g onions sliced (5 mm) and separated into rings
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- 150 g sparkling mineral water chilled
- 1 egg yolk from medium egg
- 160 g rice flour
- sunflower oil for frying
Beef Patties
- 1 garlic clove
- 80 g pickled gherkins cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- ½ Tbsp ground black pepper
- 600 g beef mince broken in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp sunflower oil for frying
- 6 slices Cheddar cheese or cheese of choice
Assembly
- salad leaves for serving
- 50 - 60 g tortilla chips to taste (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 953.9 kcal / 3991.2 kJ
- Białko
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 59.7 g
- Węglowodany
- 71.2 g
- Błonnik
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Sód
- 1728.1 mg