Urządzenia i Akcesoria
Jollof Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
water hot800 g
-
white long grain rice, e.g. basmati, jasmineparboiled rice e.g. golden sella basmati rice500 g
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcjonalnie) to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered200 g
-
red onion100 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1574.7 kJ /
376.4 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Raspberry Turnovers
2 godz.
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Jam Sandwich Biscuits
2 godz. 15 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Stale Bread Lasagne
1 godz. 45 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Lafun (Amala)
10 min