咖哩雞胸肉通心粉

咖哩雞胸肉通心粉

2.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 綠色花椰菜 ,洗淨,切小朵(約2公分)
    150 克
  • 咖哩粉
    2 ½ 大匙
  • 20 克
  • 洋蔥 ,切絲
    150 克
  • 蘑菇 ,切片
    100 克
  • 雞高湯
    800 克
    800 克 水
  • 乾筆管麵 (Penne)
    200 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 帕瑪森起士 ,刨絲
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 351 kcal / 1468 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 46.9 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...