Pasta fresca (vegan)

Pasta fresca (vegan)

4.7 15 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
650 g

Składniki

  • 400 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 240 g di bevanda a base di soia non dolcificata
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 6.9 g
Kalorie 921.2 kJ / 220.2 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 8.1 g
Węglowodany 47.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...