Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina tipo 0
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6983 kJ / 1669 kcal
- Białko
- 74.8 g
- Węglowodany
- 307 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 11.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
1小时
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Pasta all'uovo
1小时
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Lievito madre
72h 15min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1hod. 40min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1小时 15 分钟
Pasta fresca senza uova
1小时 35 分钟