Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina tipo 0
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6983 kJ / 1669 kcal
- Białko
- 74.8 g
- Węglowodany
- 307 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 11.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortellini in brodo
1h 20min
Pane sciapo umbro
14sa
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Pasta all'uovo
1h
Lagane all'uovo con mosto cotto (Lagana chiapputa)
Brak ocen
Pasta all'uovo
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Pasta all'uovo
1h
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min