
Urządzenia i Akcesoria
Filone saporito
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
260 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
-
100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
-
50 g di olive nere denocciolate
-
20 g di latte
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
223 kcal /
933 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy