Urządzenia i Akcesoria
Filone saporito
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
260 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino olio extravergine di oliva
-
100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
-
50 g di olive nere denocciolate
-
20 g di latte
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
933 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al semolino
4 Std.