
Urządzenia i Akcesoria
Filone saporito
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
10 porzioni
Składniki
-
di acqua260 g
-
di miele1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di farina tipo 1500 g
-
di sale10 g
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaino
-
di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)100 g
-
di olive nere denocciolate50 g
-
di latte20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
223 kcal /
933 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy