Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
lub 500 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 100 g di Feta (formaggio greco) a dadini (1 cm)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 20 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane di patate
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min