
Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
20 pieces
Składniki
-
onion halved100 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder650 g
-
garlic cloves2
-
plain flour plus extra 1-2 tbsp70 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil for frying
-
Greek yoghurt200 g
-
smoked salmon sliced150 - 200 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
fresh chives thinly sliced½ bunch
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
78.2 kcal /
327.2 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
209.7 mg