Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
- 200 g di mirtilli freschi
- 50 g di sciroppo di riso
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt fresco
11h 10min
Yogurt al biscotto
12h 30min
Yogurt alla frutta secca
10min
Panini venostani
3h
Yogurt liquido all'arancia e miele
13h
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Yogurt di avena e arancia
12h 30min
Yogurt ai frutti rossi
16h
Burro
40 min
Bevanda di riso
35min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt con latte condensato
12h 10min