Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
- 200 g di mirtilli freschi
- 50 g di sciroppo di riso
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt ai frutti rossi
16 Std.
Yogurt alla frutta secca
10 Min
Yogurt fresco
11h 10min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1h 30 min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13h
Yogurt di avena e arancia
12h 30min
Succo detox alla mela e pera
12min
Succo digestivo pere, mele, finocchio e curcuma
12min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min