Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco ai mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
8 vasetti
Składniki
Yogurt
-
1000 g di latte intero
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
-
200 g di mirtilli freschi
-
50 g di sciroppo di riso
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
15 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sempre in movimento
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ketchup light
1h 10min
Yogurt fresco
11h 10min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13h
Dado granulare
8h 15min
Lievito madre
72h 15min
Decotto stimolante di mela, fragole e spezie
35min
Yogurt liquido alla banana e fragole
13h
Yogurt liquido al cioccolato
1h 15min
Yogurt ai frutti rossi
16h
Yogurt di avena e arancia
12h 30min
Tisana depurativa
25min