
Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco ai mirtilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 45 min
8 vasetti
Składniki
Yogurt
-
1000 g di latte intero
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Salsa di mirtilli
-
200 g di mirtilli freschi
-
50 g di sciroppo di riso
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
114 kcal /
477 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sempre in movimento
10 Przepisów
Włochy
Włochy