Pasta fresca (senza glutine)

Pasta fresca (senza glutine)

3.8 25 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
700 g

Składniki

  • 50 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 3 uova
  • 400 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 700 g

Białko 45.2 g
Kalorie 7993 kJ / 1912 kcal
Tłuszcz 96.8 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 215.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...