Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 400 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 7993 kJ / 1912 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 215.1 g
- Tłuszcz
- 96.8 g
- Błonnik
- 10.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Piadina (senza glutine)
1j 20 menit
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Pasta choux (senza glutine)
1j 20 menit
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Crêpes (senza glutine)
50 menit
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45 min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2j 10 menit